Monday, 2 January 2012

GEMBIRA


gembira boleh ditakrifkan sebagai bahagia..
gembira ialah satu sikap manusia apabila mengetahui berita gembira,perkara yg menyenangkan hati dan berita baik.

apa sebenarnya nak aku ceritakan??

cerita pasal kawan-kawan aku yg gembira dgn org tersayang..
aku happy bila tgk mmber-mmber satu line nie dahh ada awek..
sebab bila diorang happy aku pun turut happy..

first teman rapat aku..
entah berapa lama entah dia usha awek die tu..aku sendiri tak ingat..
tp setelah segala usaha..akhirnya ia membuahkan hasil..
skrg mereka telah bersama berdua..
timing yg sgt ngam..
mereka declare time..
New Year geng..

second teman rapat aku..
kawan sampai mati..
mereka dah berkawan lama jugak..
tp mmber aku nie tongong..dulu mase belum cple awek die skrg mmg suka die..tp die sibuk cari mata air lain..
first puasa..segalanya diluahkan..baik pada pihak lelaki mahupun perempuan..
maka mereka declare pada first puasa 1.8.2011

mereka sudah berpunya akhirnya..
aku telah melepaskan mereka..
dulu aku jaga diorang..
diorang jage aku..
tp skrg..
pasangan dioranglahh jaga diorang...
dan aku akan terus jaga diri sendiri...
keje aku skrg hanya perlu tgk-tgk kan mereka shj..
kerana mereka telah ada PENJAGA/ANGEL memasing..

Nafis Selamat....
TAHNIAH...ape pun kita kawan sampai mati kan..

Muhammad Danial Shahzaimy
TAHNIAH...kawan sampai mati..

aku cume mendoakan korang terus bahagia..

AKU..
terus mencari dan mencari mereka yg sudi...


#geng.guwa suka.guwa happy.guwa seronok bila lu semua dah berpunya..
mean aku tak perlu jaga korang lagi..

AKU GEMBIRA.

1 comment:

  1. satu masa naty kau akan jumpa insan yang sayang kau..
    mencari dan terus mencari..
    kalau ikhlas insyaallah apa kau buat mesti menjadi,heheh

    ReplyDelete