Sunday, 19 August 2012

Salam lebaran

salam syawal utk semua !.. lama dah tak update blog kawan nie..masa tak berkesempatan.. keje memanjang.. nie cuti sekjb sempat ler meng-udate-kan blog ni.. Bulan Syawal..bulan kemenangan bagi seluruh umat islam.. alhamdulillah puasa pada bulan Ramadhan dpt kita tempuh.. 1syawal masa aku hanya dirumah.. menunggu sanak sedara dtg ke rumah.. maklum lahh kawan ddk rmh pusaka arwah nenek kawan., jadi kawan takleh nak lari kemana lahh first syawal nie.. tp syawal kali ini ada sidikit perbezaan.. dulu masa bergelar pelajar mama support dari ujong rambot smpi ujuong kaki sejak dah kerja sndri semua beli sndri.. pening bila nak raya.. apa yang aku beli raya nie..just kasot je..sebab tu yang paling takde.. seluar baju semua guna last year pnye.. yang penting bukan wang ringgit yang kita cari.. asal dpt beraya bersama keluarga itu sudah cukup bg aku.. even kekadang merungut jugaklah., org berjalan kita masih kat rumah.. apa yang aku nak sampaikan cuma SELAMAT HARI RAYA MINTAK AMPUN SALAH DAN SILAP.