Tuesday, 27 September 2011

Aku Syok Kat Die

hurmm..sejak beberape hari nie..aku syok sgt tgk die..tatau knp..tp die sgt sweet..bukan sgt sweet shj..malahan sgt sweet giler....
smpi sy syok kat die lahh..
tp tatau laa kalau die perasan sy syok kat die..
percaya atau tak..die baru form 3..depend laa nak caye ke tak...
sy takde kuase .. tp sy syok kat die..
tp masih ad keraguan dlm hati..cewahh..hehe
die tu sweet..takkan takde bf kan..
sy bukan takot nak tegur die...maklum laa..dahh berbulan-bulan hdop sorangsorang...
ermmm....
cerita ny mcm nie..
satu hari sy tersame-same masuk ke library dgn die..
then mase die blek kelas..sy pun follow je..smpi kelass..sbb tu sy tau die form 3...
percaye atau tak..name die pun saya tak tau..
sy tatau nak mule mcm mne..dari mane...
mcm pelik kan..budak umor 19tahun yg tahun depan dahh 20tahun..suka kat budak form 3 umor 15 tahun..yg tahun depan umor 16 tahun..
p lantok p lantok p lantok !! aku kisahh ape..
suke kome laa nak kte ape...
tp yang penting sy syok kat die...
knp sy tak usha menggunakan teknologi yg sedia ada skerang nie..it yg tersedia nie..sbb..die fb takde..twitter pun tarak..
hurmm..susah tau..
kalau sy jumpe die..sy senyum je berani..tp nak ckp gagap ler..
serabaikan..hahahaha
serius dahh angau ..dahh giler bayang..
dahh nak periksa nie..dan budak tu pun dahh nak periksa pmr..hehe.
lagi 1..
percaya atau tidak..die sebaya dgn adik sy yg ke-3 tu..hahahaha
sejak aku nmpk die,,haha,,syok giler tgk die..senyum die.muke die..sume pasal die laa...


AKU SYOK KAT DIE !!!!

Saturday, 24 September 2011

priority.,keutamaan.,penting.,hobi

WFFC= world football freestyle championship
nme aku trickstar sbb nie laa..aku sgt suke freestyle..tatau mcm mne leh tersngkot dlm bnde nie..tp aku sgt mnat..ada jugak hajat nak wat video aku tgh freestyle..tp mcm malu laa..tak power kan...

guitar=gitar
sy suke main gitar..org yg ajr sy main gitar adalah kwn sy..jay waii=farid jamil..
die terer tau..mcm2 lagu die pndi..aku cume tau basic je..jnji ada bnyi sudahh..hehe..bnyk jgak lagu2 yg simple aku main..tp main kat depan umh depan kpg je..

jadi nie laa priority dlm hdop aku..lg2 freestyle tu..tak lehh hdop tnpe bolaa..bola bdak kecik rm5 pun aku tak ksahh..haha...jnji bolehh freestlye...
nnt kalau dahh terer nak msok mffc..sme mcm wffc cume mffc tu freestyle ngn org m'sia je..wffc tu freestlye ngn org luar m'sia..
gitar tu sekadar isi masa lapang..menjadi halwa telinga bagi kwn2 juga diri sndri tatkala bosan..apa yg termampu je.....hehehe


tu laa keutamaan yg aku utama kan dlm life aku...
takde guitar bolehh hidup lagi..takde bolaa..owhh mann..i cant believe this !!
so tu jelaa...antara benda2 yg aku suke buat..