Tuesday, 15 November 2011

EXAM EXAM EXAM EXAM

sbnor ny aku nak cerita pasal exam aku lahh..mgkin rmai jgak kwn2 aku yg amik STPM kn..
mcm seram pun ada,mcm tak pun ada..
aku mmg jnis ny mcm nie..bukan tak amik kisah..mlzz nak serabot kepala..
betul tak??
punca seram nie faktor sekeliling,tgk kwn2,cikgu2,sume gasak push..
Pergghhh!! mati toqq..aku tak sggop....
sebab aku jnis taknak serabot kn otak aku dgn itu ini..jd aku cube cool..tp kekadang sakit jugak derr...

mggu depan je beb guwa dahh start exam..mampus !
21 November 2011 - 14 December 2011...
lame tak lme laa tp lame laa jgakk kn..
tp spanjang exam nnt bnyk jgakk laaa waktu skip nye..takde paper kn..time tu smpat laa tgk2,jenguk2,skodeng2 note2 utk paper yg blum diduduki kan..

tak sabar aku nak abis sekolahh..tak sabar rasenye nak pencen dari dunia persekolahan nie..
tp ada jgak laa terdetik di hati ku ini (cewahhh)
kalau dahh abis skolahh msti jarang jmpe dgn kwn2 f6 kan..
terutamanya DIA..hehehe (sensored)

mase menengah rendahh lgsg aku tak terpikir nak masuk f6 nie sbab ape,berbekalkan result spm aku yg bnyk sgt kredit,dan pggilan2 dari institusi pendidikan yg aku tak minat dan course yg bg aku tak best..jd aku amik lgkah drastik aku masuk f6..

bebalik kpd exam aku,sblum2 nie aku tak de terase pun nak exam..aku rase biase je..hahaha..pelik sebab kwn2 ak sume muka dah pucat lesi dahh bile cter psal exam..haahahha..tp sebab dwang lahh aku baru teringat yg aku tahun nie nak exam.. this is my last chance to enter universiti beb...
lpas nie takde lg dah amik2 exam kat skolahh bagai..

so rakan-rakan seperjuangan,give your best shot..
road to succes is always under construction and the contractor is yourself...

okay guys wish me luck next week
doakan aku sentiase cool dlm apa jua situasi..okay..byebye





*jgn bace je,folloe laa sekali*

No comments:

Post a Comment