Saturday, 1 October 2011

Impian








percaya atau tidak tahun i will seat for stpm exam..
percaya atau tidak tahun nie i want to tryout for raja lawak 6..

stpm sgt penting..
raja lawak 6 kedua terpenting..

aku.,nafis..nak sgt masuk RL nie...
dpt tak dpt belakng cerita..
mcm die ckp kiter bukan nak mng kiter cume nak try je..nak tunjuk bakat..nak try bakat melawak nie..takkan nak melawak dpean kawan-kawan je kan...
kami rase mmg kami patut ke depankan bakat terpendam kami nie..
kalau tak dpt dahh nasib kan..
berserah jelaa..tapi kalau dpt pun amti jugaj..coz..audition mase aku exam stpm FINAL!
aku takot "kalau" terlepas smpi stage 2 stage 3 dan seterusnya..mane aku nak letak exam aku..takkan nak postpone..giler ke hape...

serius..takot kalau tak dapat..and takot jugak kalau dpt..

segala point lawak telah di sediakan..telah di susun..hanye perlu di sampaikn shj..
tp mcm mne kalau dpt..mane aku nak sangkot FINAL exam stpm aku nnt...

takpe..we try..whatever happen we think it later...
hope we will got it..

just doakan kejayaan kami..berharap segala pa yg akmi lakikan akan mendpat keberkatan Ilahi..amin...

3 comments:

  1. terbaek la kawan ~~
    try k ? mane tau ade rezki~~

    ReplyDelete
  2. nak jadik pelawak .
    education pon pnting jugak east :)

    all in all GOODLUCK! ^^

    ReplyDelete