Tuesday, 27 September 2011

Aku Syok Kat Die

hurmm..sejak beberape hari nie..aku syok sgt tgk die..tatau knp..tp die sgt sweet..bukan sgt sweet shj..malahan sgt sweet giler....
smpi sy syok kat die lahh..
tp tatau laa kalau die perasan sy syok kat die..
percaya atau tak..die baru form 3..depend laa nak caye ke tak...
sy takde kuase .. tp sy syok kat die..
tp masih ad keraguan dlm hati..cewahh..hehe
die tu sweet..takkan takde bf kan..
sy bukan takot nak tegur die...maklum laa..dahh berbulan-bulan hdop sorangsorang...
ermmm....
cerita ny mcm nie..
satu hari sy tersame-same masuk ke library dgn die..
then mase die blek kelas..sy pun follow je..smpi kelass..sbb tu sy tau die form 3...
percaye atau tak..name die pun saya tak tau..
sy tatau nak mule mcm mne..dari mane...
mcm pelik kan..budak umor 19tahun yg tahun depan dahh 20tahun..suka kat budak form 3 umor 15 tahun..yg tahun depan umor 16 tahun..
p lantok p lantok p lantok !! aku kisahh ape..
suke kome laa nak kte ape...
tp yang penting sy syok kat die...
knp sy tak usha menggunakan teknologi yg sedia ada skerang nie..it yg tersedia nie..sbb..die fb takde..twitter pun tarak..
hurmm..susah tau..
kalau sy jumpe die..sy senyum je berani..tp nak ckp gagap ler..
serabaikan..hahahaha
serius dahh angau ..dahh giler bayang..
dahh nak periksa nie..dan budak tu pun dahh nak periksa pmr..hehe.
lagi 1..
percaya atau tidak..die sebaya dgn adik sy yg ke-3 tu..hahahaha
sejak aku nmpk die,,haha,,syok giler tgk die..senyum die.muke die..sume pasal die laa...


AKU SYOK KAT DIE !!!!

No comments:

Post a Comment